Fiatalokkal foglalkozó civil szervezetként gyakran ütköztünk abba a problémába, hogy…

–          nehéz a fiatalokat megszólítani,

–          alacsony költségvetésből nehezen kommunikálhatók a projektjeink,

–          pályázati projektjeink láthatóságáért mindent megteszünk, mégsem mindig jut el mindig a projekt híre a célcsoporthoz,

–          nehéz felkelteni a lehetséges támogatók érdeklődését,

–          nehéz láthatóvá válni a tágabb közösség számára.

Szakmai önkénteseink, partnereink, munkatársaink segítségével sok éves tapasztalatot halmoztunk fel a civil marketing terén, amit a Mutasd magad! projekt keretében szeretnénk megosztani a fiatalokkal foglalkozó szervezetekkel.

Háttér

A projekt a Nemzeti Együttműködési Alap támogatásával a Mutasd magad! szakmai pályázat keretében valósult meg. Létrehoztunk egy szakmai, módszertani kiadványt, mely gyakorlatorientáltan képes segíteni (nem csak) a fiatalokkal foglalkozó civil szervezetek kommunikációját. A kiadvány fő fókuszát az online és offline közösségfejlesztés kommunikációs alapjai, eszközei és lehetőségei adják.

A kiadványhoz kapcsolódóan ingyenes elméleti és gyakorlati képzést szerveztünk civil szervezetek képviselői számára, melyen elsajátíthatták az online és offline közösségfejlesztés gyakorlati alapjait.

 

Szívesen belelapoznál a kiadványba?

A kiadványt elérhetőségeid megadása után elküldjük számodra. Reméljük, eredményesen támogatja munkádat és segítséget nyújt a kommunikációtokban!

A kiadvány díjmentes, nyugodtan töltsd le, nyomtasd ki, használd! Szeretnénk azonban kérni pár dolgot.

–          A kiadvány a Birs OTI Magyarország szellemi tulajdona, ha hivatkozol rá, vagy idéznél belőle, kérlek, ezt tüntesd fel és értesíts minket is, hogy lássuk a munkánk eredményeit!

–          Adataid megadása után egy linket küldünk, ahol letöltheted a kiadványt. Ha hasznosnak tartod és szívesen megosztanád másokkal, ne a pdf-et küldd tovább, hanem buzdíts másokat is a letöltésre. Ők ugyanúgy hozzájutnak, Neked kevesebb munkád van vele, mi pedig visszajelzést kapunk arról, hogy hány szervezetet értünk el.

–          Szeretnénk látni, hogy mennyire használható anyagot sikerült összeállítanunk. Ha úgy gondolod és van egy kis időd, írj nekünk! Szívesen vesszük észrevételeidet, véleményed a kiadvánnyal kapcsolatban az ebook@e-birs.hu e-mail címen!

Töltsd le az e-könyvet