Hiszünk abban, hogy…

a legkisebb távolság két ember között a mosoly. A humor nem csak egy eszköz, hanem egy életszemlélet. Hiszünk benne, hogy ennek a szemléltenek  fejlesztése és terjesztése, minőségi változásokat eredményez az ifjúsági munkában.

Fejlesztjük az ifjúsági munkát…

azáltal, hogy a különböző “humor nyelvek” szempontjából elemezzük a interkultúrális ifjúsági munka kihívásait, új módszereket dolgozunk ki, és támogató hálózat létrehozásával segítünk válaszolni a kihívásokra.

Azt tervezzük, hogy…

14 hónap hosszú Stratégiai partnerség projektet futtatunk négy országban – Magyarország, Spanyolország, Olaszország, Románia- a következő szervezetek részvételével: Birs OTI Magyarország, Muovimente,  New Horizons Foundation & PARKERI.

A projekt támogatói…

képzők, szakértők, ifjúsági munkások és egy, az Erasmus+: Ifjúsági programok Spanyol Nemzeti Ügynöksége által támogatott Erasmus+ KA2 projekt. A projekt az Európai Unió társfinanszírozásával valósult meg.

További infók Erasmus+ lehetőségekről itt: Erasmus+ hivatalos oldal

További információk és letöltések

a projekt honlapján tájékozódhatsz a projekt előrehaladásáról a helyi eseményekről és letöltheted a projekt eredményeként létrejövő szakmai anyagokat, e-könyvet.

Facebook oldalunkon inspirációk, aktualitások, és egy egyre bővülő közösség vár. Csatlakozz a közösséghez!